FAQ

Hvordan leveres billettene?
Billettene leveres på det stedet du skal bo på i England. Når du har kjøpt billettene får du en ordrebekreftelse på e-post hvor vi spør hvor du skal bo. Vi trenger dine opplysninger senest 7 dager før kampen. Hvis du ikke kommer til å bo på et hotell kan du hente ut billettene der kampen skal spilles, og vi kommer da tilbake til deg om hvor du skal hente dem.

Hvordan opplyser jeg om hvor jeg skal bo?
Når du har kjøpt billettene kommer du til å få en ordrebekreftelse på e-post der vi spør om hvor du skal bo. Vi trenger opplysningene dine senest 7 dager før kampen. Hvis du ikke kommer til å bo på et hotell kan du hente ut billettene der kampen skal spilles, og vi kommer da tilbake til deg om hvor du skal hente dem.

Kan jeg få billettene levert hjem?
Nei, det går dessverre ikke, fordi de ikke rekker å bli trykt i tide. Billettene leveres der du skal bo. Når du har kjøpt billettene får du en ordrebekreftelse på e-post der vi spør hvor du skal bo. Vi trenger dine opplysninger senest 7 dager før kampen. Hvis du ikke kommer til å bo på et hotell kan du hente ut billettene der kampen skal spilles, og vi kommer da tilbake til deg om hvor du skal hente dem.

Vet dere hvor vi kommer til å sitte?
Nei, vi vet ikke akkurat hvor dere kommer til å sitte, bare at det kommer til å være i den seksjonen dere har bestilt. Når dere henter billettene kommer dere til å få vite akkurat hvor dere skal sitte.

Jeg vil kjøpe, men jeg vil vite hvor jeg skal sitte?
Du kommer til å sitte i den seksjonen du bestiller.

Hvordan fungerer det å kjøpe billetter og å få dem levert?
Du går inn på vår hjemmeside og finner rett lag og kamp. Deretter bestemmer du hvilken seksjon du vil sitte på og trykker på “Kjøp” knappen. Når du har kjøpt billettene får du en ordrebekreftelse på e-post hvor vi spør hvor du skal bo, siden billettene leveres i resepsjonen på hotellet ditt. Vi trenger opplysningene senest 7 dager før kampen. Hvis du ikke skal på hotell henter du billettene i byen der kampen spilles, og vi kommer da tilbake til deg med opplysninger om hvor du kan hente dem.

Kommer jeg til å få 7 billetter sammen?
Vi kan bare garantere at ingen sitter alene. Hvis dere vil sitte 7 stykker sammen så kan vi selvfølgelig legge inn det som et ønske, men vi kan ikke garantere det.

Jeg skal ikke bo på hotell, hvordan får jeg billettene?
Hvis du ikke skal bo på hotell kan du hente billettene i byen der kampen skal spilles, og vi kommer da tilbake til deg med hvor du kan hente dem.

Kan jeg legge til billetter til en ferdig bestilling?
Ja, det går greit! Det beste er å kontakte oss på kundeservice på tlf: 23 96 51 55 eller e-post: info@easyfootball.se så hjelper vi deg.

Hvorfor har billettene forskjellig pris?
Billettene har forskjellig pris fordi det er forskjellige kategorier, hovedregelen er at hvis en billett er dyrere så er den bedre. Benytt deg av kartet over stadion for å se hvor du vil sitte.